Pokud milujete hamburgery a hranolky, určitě máte za sebou několik návštěv různých podniků, v nichž tento lahodný pokrm zhodnocujete. Někde vám přijdou hamburgery moc mastné, jinde zase moc mokré, někde jsou hamburgery ze zvláštního, méně kvalitního masa. Jestliže jste doposud svůj vysněný burger nenašli, je načase zkusit poobědvat ve slovenské franšíze, kterou je Regal Burger. Právě tato franšíza se pyšní kvalitním masem a vynikajícími masovými pokrmy a nyní shání franšízanty i v České republice.
Najít restauraci či fast food, kde by se hamburgery vyráběly z kvalitního masa, je nadlidský úkol. Dnes se většinou vyrábí hamburgery z masa, které je z býků či jiných podobných zvířat, jež jsou nadopované léky, pilulkami či jinými chemikáliemi, které mají urychlit jejich růst. Slovenská franšíza Regal Burger se rozhodla být jiná, rozhodla se zaujmout svět svým kvalitním masem, které pochází z Krušných hor.
Právě v Krušných horách se chovají býci ve výbězích, jež se poté zabíjí právě kvůli lahodným burgerům. Zdejší býci však nejsou nadopovaní ničím zavádějícím či chemickým, co jenom ubližuje lidskému organismu. Krušnohorští býci neužívají žádná antibiotika nebo růstové hormony nebo změkčovadla.
Kvalita setrává i u samotného pečiva
Maso však není to jediné, co je v této franšíza kvalitní. Kromě masa se franšíza zaměřuje i na domácí pečivo, které je vždy připravováno za chodu. Kvalitní jsou však i služby, které nabízí svým zákazníkům. Aby zákazníci nemuseli dlouho čekat, na přípravu burgeru je vymezen limit osm minut.
Staňte se franšízantem i vy
Pokud aktuálně hledáte franšízu, které byste mohli být součástí, dejte se dohromady s našimi bratry Slováky. Základ nejúspěšnějšího nabízeného pokrmu pochází z Česka, jen nápad je slovenský. Pomozte rozšířit nápad ikonických kvalitních hamburgerů i v Česku a odbourejte tak nezdravá rychlá občerstvení, kde se nabízí hamburgery vyrobeny z nekvalitního a nezdravého masa.